top of page
Dossier 2024 (1)_edited.png

TikiAventura 2024

VILASSAR DE MAR

Casal d'estiu 2024

Missió 2: El regne de Valòria

En Tom i la Lena han quedat atrapats dins l’illa secreta del Regne de Valòria, un antic joc de taula. Gràcies a les habilitats de la Lena, aquestes últimes setmanes hem rebut missatges d’ells, però a causa de moltes interferències són difícils d’entendre. La nostra missió serà entrar dins el joc i desbloquejar els sis nivells per tal de poder trobar en Tom i la Lena i fer-los tornar al món real. Tot això ha estat obra del malvat Blake, així que haurem d’anar amb compte en no caure a les seves trampes.

Ens voldràs acompanyar? Serà un viatge de sis setmanes plenes d’activitats i jocs dins i fora del centre. Farem excursions a Marineland, muntanya, Elastik, Gnomopark, Portaventura i farem una summer night al casal. 

 

El casal serà del 25 de juny al 2 d’agost a Les Franciscanes de Vilassar de Mar i hi podran participar infants de 3 a 12 anys de dins i fora de l’escola. 

 

Places Limitades!

Tom i Lena, protagonistes del centre d'interès

Activitats i jocs

Aquest estiu farem jocs d’aigua, esports, activitats dirigides, creació, treballs manuals, desenvolupament d’idees, espais de relaxació activa, activitats intergeneracionals, anglès, joc lliure i activitats artístiques com ara el cant, ball o teatre, a part de les sortides, excursions i activitats extraordinàries. 

 

Des de TikiAventura dissenyem i programem activitats i jocs seguint una metodologia innovadora i un enfocament lúdic, pacífic i cooperatiu, fomentant al mateix temps l’educació en valors. La majoria de les activitats, jocs i experiències, estan dissenyades per desenvolupar-se dins la temàtica del casal, fent-ne així, una experiència més immersiva i enriquidora pels infants.

 

Així doncs, presentem una proposta amb caràcter innovador, actualitzada i adaptada en l'actualitat, on se situa l’infant al centre del seu propi aprenentatge, i on es concep l’educació des d’un punt de vista holístic, fomentant així el desenvolupament integral dels infants en un entorn idíl·lic, lúdic i acompanyat d’un equip de professionals innat preparats per guiar-los en la seva experiència a TikiAventura.

Activitat infantil
Tardes en Anglès al casal d'estiu TikiAventura

The imagineering dream

The imagineering dream és un projecte innovador de TikiAventura a través del qual es desenvolupa la creativitat dels infants i joves utilitzant la llengua anglesa com a eix transversal. Un espai de creació sense límits on es fomenta l’aprenentatge de la llengua anglesa seguint la metodologia Learning by Playing. Tot això s'organitza amb espais de cuina, manualitats, música i contes.

Les nostres famílies

“Vaig apuntar la meva filla a un altre casal, on anaven totes les seves amigues. Vaig anar sentint molt bones crítiques i opinions de famílies que havíen apuntat els seus fills a TikiAventura, així que vam decidir fer un canvi de casal. Aquest any la meva filla ja m'ha dit que vol fer tot el casal a TikiAventura. Va fer noves amistats i estava molt contenta de tot el que feien.”
Lona carrer (1)_edited.jpg

Excursions i preus

S1-52 (1).jpg

Marineland

La primera setmana tots els alumnes del casal aniran a Marineland. Allà es faran activitats guiades i dinamitzades per l'equip de monitors/es. A més a més, totes les activitats estaran supervisades per l'equip de socorristes del parc.

L'hora de dinar es realitzarà a l'ombra per tal que els infants no estiguin massa exposats al sol. 

Aquest any, hem buscat un parc aquàtic que tingui zones de jocs d'aigua especialitzades per al grup d'infantil. 

Muntanya

Visitar la muntanya és una de les coses que més ens agrada. Endinsats en mig del bosc, aprofitarem aquesta excursió per fer un contacte directe amb la natura, fent jocs, gimcanes i activitats d'orientació i descobriment de la fauna i flora que la muntanya ens ofereix.

S2-39.jpg
Feel the Parks_edited.jpg

Divercastillo

Els grups d'Infantil i primària visitaran les instal·lacions del Divercastillo. L'espai temàtic té una construcció principal amb tobogans, piscines de boles i jocs pensats perquè tots els infants gaudeixin d'activitats divertides que facin experimentar la seva psicomotricitat. L'esport i l'activitat infantil són essencials pels infants i joves. A més, tindrem la sort de tenir l'espai exclusivament per nosaltres.

Setmana Extraordinària

Aquesta setmana, els infants que tinguin la tarifa d'excursió contractada, faran activitats extraordinàries dins i fora del centre:

- Summer night: Els infants de primària podran viure una autèntica nit de campament d'estiu. Organitzarem tota una tarda d'activitats, prepararem la zona de dormida (dormirem a l'escola), ens farem el sopar i farem cinema a la fresca. Serà una nit màgica per recordar.

- Escape Room: participarem de dues d'aquestes experiències (una pel grup d'infantil i una altra pel de primària) on els infants es veuran immersos en un món temàtic del qual hauran d'aconseguir sortir-ne, a través de diverses proves.

- Magic moments: Els infants gaudiran d'un petit espectacle de màgia acompanyat d'un taller de màgia on aprendran a fer trucs i a convertir-se en petits mags.

9d344cc82bae7c498310b6f77557dc1c.jpg
IMG_5405.jpg

Aira Natura

Aira Natura és un parc d'aventura on tots els infants podran fer activitats pensades per la seva franja d'edat. Enmig d'un entorn immillorable, situat al Montseny, hi trobarem diversos circuits d'aventura entre els arbres, activitats amb ponis i rucs, piscina i jocs d'aigua, tirolines, curses d'orientació i moltes coses més!

PortAventura

S5-44 (3).JPG

Per finalitzar la nostra segona missió, anirem a Portaventura World. Allà ens podrem endinsar en els boscos de la Polinèsia, descobrir tots els secrets que amaga SesamoAventura, viatjar per diferents àrees temàtiques i gaudir de les atraccions i espectacles que el parc ofereix. 

La visita estarà organitzada de tal manera que, a més de poder pujar a les atraccions i veure algun espectacle, hi haurà activitats preparades per ajudar a en Tom i la Lena a resoldre la Missió 2: el Regne de Valòria. Així doncs, serà un dia ple d'aventures...

 

Per tal de poder aprofitar bé el dia, aquesta excursió serà una mica diferent de les altres. Marxarem a les 8:30h del matí i tornarem a les 20:00h del vespre. L'excursió està perfectament dissenyada per tal que la puguin gaudir tots els infants del casal. 

62571_edited_edited.jpg

Platja

Al llarg de les setmanes anirem a la platja*, on farem jocs a la sorra i ens refrescarem una mica sota la vigilància i el suport que ens ofereix Pro-activa. 

*i3, i4 i i5 es quedarà a l'escola fent jocs d'aigua, no anirà a la platja.

Piscina

Com ja vam fer l'estiu passat, cada setmana anirem a les piscines de la comunitat de veïns de l'edifici Castillejos. Aquesta activitat la farem una tarda a la setmana per tal de no coincidir amb altres casals i poder disposar de les instal·lacions amb molta més tranquil·litat. En aquest cas, el grup d'infantil també hi podrà anar.

IMG_7246.jpg

Inscripcions

Omple el formulari per reservar la teva plaça. Una vegada l'hàgim rebut, us farem arribar les indicacions per efectuar el pagament. Places limitades!

Sel·leccioneu quines setmanes voldreu assistir al casal:
Sel·leccioneu l'horari:
Tens algun d'aquests descomptes?

*Packs i descomptes no acomulables

Gràcies!

 

En les pròximes 24 hores rebreu un correu electrònic on us adjuntarem la carta de pagament. En cas de no rebre'l, reviseu el correu brossa/spam o contacteu amb nosaltres.

Us informem que la plaça quedarà reservada un cop fet el pagament.

Brown Aesthetic Vision Board Autumn Photo Collage Desktop Wallpaper (3)_edited.png

Preus setmanals

MATÍ: 84 €

MATÍ + TARDA: 98 €

MATÍ + EXCURSIONS: 118 €

MATÍ + DINAR: 120 €

MATÍ + TARDA + EXCURSIONS: 124 €

MATÍ + DINAR + TARDA: 128 €

MATÍ + DINAR + EXCURSIONS: 138 €

MATÍ + DINAR + TARDA + EXCURSIONS: 148 €

MATRÍCULA: 25 €*

DINAR ESPORÀDIC: 9,50 €

ACOLLIDA MATÍ O TARDA: 20 €/setmana - 5 €/esporàdic

Els infants que no facin excursions es podran quedar al centre.

Els preus de la primera setmana es calcularan sobre 4 dies, amb l'excursió a part.

* No s'apliquen descomptes a la matrícula

OFERTES I PROMOCIONS

MATÍ + EXCURSIÓ PACK DE 6 SETMANES*: 708 € 586

MATÍ + DINAR + TARDA + EXCURSIONS PACK DE 6 SETMANES*: 888 € 740 €

 

5% de DESCOMPTE als alumnes de l'escola *

5% de DESCOMPTE a les famílies nombroses/monoparentals *

40% de DESCOMPTE als germans (el descompte s'aplicarà a la quota més baixa) *

*Promocions no acumulables

Excursions Tikiaventura
Excursions Tikiaventura

Horaris

MATÍ            9:00 - 13:00

DINAR       13:00 - 15:00

TARDA        15:00 - 17:00

ACOLLIDA DE MATÍ        8:00 - 9:00

ACOLLIDA DE TARDA     17:00 - 19:00

Post de instagram vertical agencia de viajes moderno verde (4)_edited.jpg

Reunions informatives personalitzades

Escriu-nos per whatsapp i sol·licita la teva reunió. T'informarem de tot el que necessitis i resoldrem els teus dubtes o inquietuds.

Escriu-nos al: 690 65 30 01

Un casal de qualitat

Els projectes de TikiAventura ofereixen moltes activitats fora del centre. A més a més, per la comoditat de les famílies i infants, es realitzen en transport privat. A banda de les mateixes excursions també realitzem activitats pròximes al centreFent referència als dinars, treballem amb empreses que ofereixen un producte de qualitat i proximitat. També conformem un equip de monitores i monitors amb diferents especialitats per tal que tots puguin oferir el millor de si mateixos en el nostre projecte. 

 

Un tret que ens fa especials és que destinem gran part dels recursos econòmics a dissenyar una experiència totalment immersiva pels infants i joves.

 

Sabem que la nostra opció no és la més econòmica, però considerem que generar moments especials pels infants, no té preu.

Il·lustració muntanyes i mar de un casal de qualitat
Lona carrer (2)_edited.png

Contacte

Correu electrònic:

tiki.activitats@gmail.com

Whatsapp:

690 65 30 01

bottom of page