top of page
Dossier 2024 (1)_edited.png

Mataró

Casal d'estiu 2024

Les Pedres Perdudes

El nostre centre d'interès recau en en Tom i la Lena, els personatges protagonistes del nostre casal. Són una parella de joves exploradors i una mica investigadors que es dediquen, des de fa uns anys, a resoldre petits misteris. Ell és una mica despistat i ella és molt aventurera i, tot i que sovint les coses se'ls hi compliquen, sempre acaben resolent els casos amb èxit.
 

En aquesta ocasió, en Tom i la Lena han rebut una carta alertant que un tal Blake ha fet desaparèixer les cinc pedres precioses que contenen la identitat dels cinc continents del planeta Verne. En aquestes pedres s'hi troba tota la informació de la cultura, història, tradicions, cançons, danses, jocs i menjars, entre altres coses, de cada continent. Juntament amb la carta, també han rebut un mapa amb diverses indicacions i pistes de possibles llocs on el malvat Blake ha pogut amagar les pedres precioses.
 

Aquesta vegada, però, la carta és anònima i té un títol diferent: Les pedres perdudes. Vols ajudar a en Tom i a la Lena a resoldre aquest cas i saber qui s'amaga darrere la carta? Uneix-te al nostre equip d'exploradors/es i investigadors/es i ajuda'ns a salvar el planeta Verne. Serà un viatge de quatre setmanes plenes d'activitats de lleure, esportives, manipulatives, sensorials i artístiques on haurem de fer diverses sortides per tal d'ajudar a en Tom i la Lena.

Tom i Lena, protagonistes del centre d'interès

Activitats i jocs

Aquest estiu farem jocs d’aigua, esports, activitats dirigides, creació, treballs manuals, desenvolupament d’idees, espais de relaxació activa, activitats intergeneracionals, joc lliure, tardes en família i activitats artístiques com ara el cant, ball o teatre, a part de les sortides, excursions i activitats extraordinàries. 

 

Des de TikiAventura dissenyem i programem activitats i jocs seguint una metodologia innovadora i un enfocament lúdic, pacífic i cooperatiu, fomentant al mateix temps l’educació en valors. La majoria de les activitats, jocs i experiències, estan dissenyades per desenvolupar-se dins la temàtica del casal, fent-ne així, una experiència més immersiva i enriquidora pels infants.

 

Així doncs, presentem una proposta amb caràcter innovador, actualitzada i adaptada en l'actualitat, on se situa l’infant al centre del seu propi aprenentatge, i on es concep l’educació des d’un punt de vista holístic, fomentant així el desenvolupament integral dels infants en un entorn idíl·lic, lúdic i acompanyat d’un equip de professionals innat preparats per guiar-los en la seva experiència a TikiAventura.

Activitat infantil

Les nostres famílies

“Vaig apuntar la meva filla a un altre casal, on anaven totes les seves amigues. Vaig anar sentint molt bones crítiques i opinions de famílies que havíen apuntat els seus fills a TikiAventura, així que vam decidir fer un canvi de casal. Aquest any la meva filla ja m'ha dit que vol fer tot el casal a TikiAventura. Va fer noves amistats i estava molt contenta de tot el que feien.”

Kayak

Gràcies a l'oferta d'activitats del Vela Mataró, els infants de primària faran un primer contacte amb el món del kayak. Després de conèixer les tècniques bàsiques d'aquest estil de navegació, podran gaudir de les aigües mediterrànies fent anar la pala del seu kayak.

Aquesta activitat es realitzarà durant un dels matins del casal d'estiu.

El Misteri de l’illa perduda (3)_edited.jpg
image.png

Piscina

Una de les activitats per refrescar-se la farem al Centre Natació Mataró, on gaudirem de les seves instal·lacions, com la piscina triangular exterior, coneguda per oferir un espai de molt poca profunditat, idoni pels grups d'infantil.

Vela

Els grups de primària descobriran què és anar amb vela gràcies a l'experiència que ofereix el Vela Mataró.

Gaudiran d'un matí on aprendran les tècniques bàsiques d'aquest tipus de navegació i ho podran posar en pràctica en una embarcació de vela lleugera.

El Misteri de l’illa perduda (5)_edited.jpg
62571_edited_edited.jpg

Platja

Al llarg de les setmanes anirem a la platja*, on farem jocs a la sorra i ens refrescarem una mica sota la vigilància i el suport que ens ofereix Pro-activa. 

*i3, i4 i i5 es quedarà a l'escola fent jocs d'aigua, no anirà a la platja.

Rocòdrom

Els grups d'infantil visitaran el Búlder Planet on podran  treballar la seva psicomotricitat a través de jocs d'escalada mentre es diverteixen i gaudeixen dels espais que ens proposen, com ara la zona infantil o el castell.

Serà una molt bona manera de promoure els hàbits físics a través del joc i de les instal·lacions que trobem a prop nostre.

El Misteri de l’illa perduda (6)_edited.jpg
El Misteri de l’illa perduda (7)_edited.jpg

Parc Vallmora

El parc Vallmora, situat al Masnou, és un parc amb estructures i jocs innovadors. Allà hi trobarem tobogans, zones de jocs d'aigua, tirolines, circuits d'equilibri, zones de descens amb corda o gronxadors, entre altres coses.

A banda, el parc ofereix una àmplia vegetació amb plantes i arbres de diferents varietats, on es troba una zona enjardinada plena de plantes i flors, una arbreda de plantació col·lectiva on trobarem ombres per dinar-hi.

Finalment, per arrodonir la jornada, visitarem un segon parc que ens ve de camí i que amaga un petit tresor: el Circuit Ferroviari Alfons Aragó, un tren a escala dels Amics del Ferrocarril del Masnou. Tot i que no podrem veure el trenet, ja que a l'estiu no funciona, podrem fer el recorregut per les vies i veure tots els racons amagats del circuit.

Aquesta excursió tindrà una durada de tot el dia (de 9:00 a 17:00 h) i es realitzarà amb el servei de Rodalies.

Inscripcions

Pròximament

Preus

MATÍ I TARDA: (De 9:00 a 13:00 h i de 15:00 a 17:00 h)

Casal sencer: 216,92 € (25 de juny al 19 de juliol)

Per setmana: 79,92 €

Setmana addicional*: 79,92 € (22 al 26 de juliol)

 

*No inclòs en el preu del casal sencer

MENJADOR: (de 13:00 a 15:00 h)

Sencer: 140,00 € (25 de juny al 19 de juliol)

Setmana addicional*: 35,00 € (22 al 26 de juliol)

Esporàdic: 9,00 €/dia

 

*No inclòs en el preu del menjador sencer

MATÍ: (de 9:00 a 13:00 h (intensiu))

Casal sencer: 144,62 € (25 de juny al 19 de juliol)

Per setmana: 53,28 €

Setmana addicional*: 53,28 € (22 al 26 de juliol)

 

*No inclòs en el preu del casal sencer

ACOLLIDA: (de 8:00 h a 9:00 h)

Sencera de 8:00 a 9:00 h: 40,00 € (25 de juny al 21 de juliol)

Sencera de 8:30 a 9:00 h: 24,00 € (25 de juny al 21 de juliol)

Setmana addicional 8:00 a 9:00 h*: 10,00 € (22 al 26 de juliol)

Setmana addicional 8:30 a 9:00 h*: 6,00 € (22 al 26 de juliol)

Esporàdica: 3 €/dia

 

*No inclòs en el preu del menjador sencer

El casal ampliarà la setmana addicional del 22 al 26 de juliol si hi ha un mínim d’infants inscrits.

Horaris

MATÍ            9:00 - 13:00

DINAR       13:00 - 15:00

TARDA        15:00 - 17:00

ACOLLIDA DE MATÍ        8:00 - 9:00

Post de instagram vertical agencia de viajes moderno verde (4)_edited.jpg

Un casal de qualitat

Els projectes de TikiAventura ofereixen moltes activitats fora del centre. A banda de les mateixes excursions també realitzem activitats pròximes al centreFent referència als dinars, treballem amb empreses que ofereixen un producte de qualitat i proximitat. També conformem un equip de monitores i monitors amb diferents especialitats per tal que tots puguin oferir el millor de si mateixos en el nostre projecte. 

 

Un tret que ens fa especials és que destinem gran part dels recursos econòmics a dissenyar una experiència totalment immersiva pels infants i joves.

Il·lustració muntanyes i mar de un casal de qualitat
Lona carrer (2)_edited.png

Contacte

Correu electrònic:

tiki.activitats@gmail.com

Whatsapp:

690 65 30 01

bottom of page