top of page

Qui som?

TikiAventura és una associació que ofereix la gestió de serveis i projectes educatius en el lleure. Fundada a Vilassar de Mar per un equip jove i amb una sòlida experiència en l’àmbit educatiu que desenvolupa i coordina projectes de lleure en centres escolars, incloent-hi menjadors, extraescolars i casals d’estiu.

La nostra associació es funda amb un objectiu principal, el d’oferir projectes innovadors que permetin acompanyar als infants i joves en el seu desenvolupament, ajudant així a construir una societat més justa, empàtica, democràtica i inclusiva.

 

Per fer-ho, treballem en xarxa amb els centres escolars i les famílies, per tal d’anar tots en una mateixa direcció. D’aquesta manera, posem a l’infant al centre del seu propi aprenentatge i desenvolupem projectes adaptats a les diverses realitats, oferint situacions d’aprenentatge significatives i globalitzades i treballant, de manera transversal, l’educació en valors. És així com els nostres projectes i activitats ajuden a fomentar el respecte, la igualtat, l'empatia, la solidaritat i la inclusió entre companys i companyes.

Coneix l'equip

Oriol Porta Eiximeno

Nascut a Vilassar de Mar, està graduat en Educació Primària a la facultat de ciències de l'educació de la Universitat de Barcelona. Amb una llarga trajectòria com a monitor de lleure, complementa la seva experiència amb la titulació de Director de Lleure, atorgada pel Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya. També obté la Titulació de tècnic superior esportiu, la Titulació de Monitor de parc d'aventures, la Titulació d'arbitratge de futbol sala i entrenador de futbol sala, exercint aquesta última. A més, és un membre actiu de la Tropa Teatre, entitat local, exercint com a actor i director de diverses obres de teatre.

Oriol Porta Tikiaventura
 Nil Bofill Tikiaventura

Nil Bofill Graupera

Nascut a Mataró, està graduat en Educació infantil per la Universitat Internacional de València. Ha treballat com a actor en diferents produccions teatrals de gran format com ara Los Miserables, Rent o Aladdin, ha participat en programes de televisió com ara el Club Súper3 o Oh Happy Day. Actualment, treballa a l'Escola de Música Municipal de Mataró com a mestre de cant i cap de departament dels cors de l'escola. També és professor de teatre a l'Aula de Teatre Municipal de Mataró i a l'escola de dansa Madó, de Vilassar de Mar. A més, complementa la seva experiència amb l'àmbit de l'educació amb la titulació de Director de lleure, atorgada pel Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Marta Penya Tikiaventura

Marta Penya de Ramon

Nascuda a Mataró, està graduada en Art Dramàtic a Eòlia (Escola Superior d'Art Dramàtic). Vinculada estretament a la Sala Cabanyes de Mataró, treballa actualment com a actriu en una producció escolar en gira pel territori espanyol, com a mestra de teatre a La Saca, escola de teatre per a nens i nenes i com a professora de cant, llenguatge i cor a l'Aula de Música Masafrets de Mataró. Tot això acompanyat d'experiència dins l'àmbit del lleure.

Judith Porta Eiximeno

Nascuda a Vilassar de Mar, està graduada en Educació Primària a la facultat de ciències de l'educació de la Universitat de Barcelona. Amb molts anys dedicats al món del lleure com a monitora i coordinadora d'activitats, compagina també la seva feina amb Let's Play, una acadèmia d'anglès per escoles, on fa de mestre. També està vinculada a la Tropa Teatre i actualment està realitzant estudis d'art dramàtic i teatre musical a l'escola Memory de Barcelona.

Judith Porta Tikiaventura

Contacte

Correu electrònic:

tiki.activitats@gmail.com

Whatsapp:

690 65 30 01

bottom of page